Schrijf je in voor Summerfun 2023!

Neem deze zomer deel aan Summerfun! In juli en augustus staat er elke maandag, woensdag én vrijdag een activiteit of uitstap op het programma. De tienerwerking in Koksijde is voor iedereen tussen 11 en 16 jaar, dus ook voor jou!

Animator worden doe je zo!

Ben je minstens 15 jaar jong, woon je in Koksijde én droom je er van om tijdens de vakanties als monitor op onze speelpleinwerking te staan? In juli organiseert De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk een extra cursus animator in Lombardsijde waarbij er vijf plaatsen zijn voorbehouden voor Koksijdse jongeren. Super snel zijn is dus de boodschap! Na het behalen van het attest betalen wij de helft van het inschrijvingsgeld terug met een maximum van 100 euro. Ook jouw stage kan je daarna bij onze speelpleinwerking doen én dit betalend! Fantastisch toch? Inschrijven voor de cursus in juli kan via: sam@speelplein.net met de vermelding van jouw gegevens.

Oproep: coronacompensatie voor verengingen is mogelijk.

De coronacrisis treft de sectoren cultuur, jeugd en sport in hun werking. Om de lokale besturen te helpen deze sectoren en hun verenigingen bij te staan, besloot de Vlaamse Regering om 87,3 miljoen euro uit het Vlaams Noodfonds ter beschikking te stellen. De gemeenteraad keurde op 31 augustus 2020 de modaliteiten goed die bepalen welke verenigingen voor een financiële compensatie in aanmerking komen. Zo kunnen erkende verenigingen die een lokale socioculturele, sport- of jeugdwerking kunnen aantonen, een dossier indienen om een financiële compensatie te krijgen voor gemaakte kosten of geleden nettoverlies omwille van de coronamaatregelen. Alle voorwaarden zijn terug te vinden in het reglement ‘financiële compensatie voor gemaakte kosten of geleden nettoverlies van verenigingen omwille van corona-maatregelen’. Aanvragen gebeuren uitsluitend via het aanvraagformulier. Uiterlijke indiendatum is 31 juni 2021.

Word jij ons nieuw talent?

Wij zoeken versterking voor de Jeugddienst. Heb je interesse in een job als jeugdmedewerker C1-C3? Solliciteer dan via www.koksijde.be/vacatures. Solliciteren kan tot en met maandag 1/03/2021. Meer info: 058 53 34 41 (dienst Personeel & HR) of via sollicitaties@koksijde.be

We've moved

De jeugddienst bevindt zich vanaf vandaag op een nieuwe locatie! Benieuwd? Kom langs, kies een kerstbal uit de kerstboom en win een leuke prijs! De actie loopt van 04/01/2021 t.e.m. 09/01/2021 Tot snel in de Zeelaan 42! Meer info? 058 53 34 44 – jeugddienst@koksijde.be – tijdens de openingsuren aan ons loket

Corona noodfonds verenigingen

De coronacrisis treft de sectoren cultuur, jeugd en sport in hun werking. Om de lokale besturen te helpen deze sectoren en hun verenigingen bij te staan, besloot de Vlaamse Regering om 87,3 miljoen euro uit het Vlaams Noodfonds ter beschikking te stellen. De gemeenteraad keurde op 31 augustus 2020 de modaliteiten goed die bepalen welke verenigingen voor een financiële compensatie in aanmerking komen. Zo kunnen erkende verenigingen die een lokale socioculturele, sport- of jeugdwerking kunnen aantonen, een dossier indienen om een financiële compensatie te krijgen voor gemaakte kosten of geleden nettoverlies omwille van de coronamaatregelen.

Verloren voorwerpen speelpleinwerking zomer 2020

Deze zomer bleven heel wat spullen achter op de verschillende speelpleinen. Ben je iets verloren? Kom dan zeker eens kijken op de jeugddienst. Alle voorwerpen kunnen afgehaald worden tot en met 30 september. De spulletjes die niet worden opgehaald voor 30/09 zullen we binnenbrengen bij kledijbank Camino.

Inschrijvingsdatum van het aanbod opvang- en zomerkampen wordt verplaatst naar een latere datum.

De voorziene inschrijvingsdatum van het aanbod opvang- en zomerkampen ( 4 mei) wordt verplaatst naar een latere datum. Het college van burgemeester en schepenen buigt zich binnenkort over het totale zomeraanbod. Op dat moment zal ook duidelijkheid zijn over het aanbod opvang- en zomerkampen. We houden u zeker op de hoogte. Volg ook steeds onze website en officiële sociale mediakanalen voor de laatste updates. www.koksijde.be/coronavirus

UPDATE corona-virus

Gemeente diensten tijdelijk gesloten.

Corona virus

INFOBERICHT

Sluitingsdagen Jeugddienst 'De Pit'

Beste bezoekers De jeugddienst is uitzonderlijk gesloten op woensdag 11/12, 18/12 wegens een opdracht op verplaatsing. De jeugddienst zal tijdens de kerstvakantie van 27/12/2019 t.e.m. 03/01/2020 gesloten zijn. Met vriendelijke groeten, team jeugd

What's in a name?

De enquête om je stem te laten horen als jeugd van Koksijde! Klik snel op de link rechts bovenaan en geef je mening over allerlei onderwerpen zoals speelpleinwerking, infrastructuur, imago, ... De resultaten nemen wij mee naar de toekomst om de jeugd van Koksijde te vertegenwoordigen.

Nog 34 taxicheques! OP=OP

Wist je dat we nog maar over 34 taxicheques beschikken? Ben je tussen 16 en 25 jaar, woonachtig in Koksijde én heb je je pakketje nog niet opgehaald? Kom dan snel naar jeugddienst de Pit Koksijde! Ze liggen alvast voor je klaar.

Bal der Peerdevisschers

Moeder Peerdevisscher presenteert hun eerste editie van het Bal der Peerdevisschers! De senior, het praesidium en de leden nodigen u graag uit op 23 februari in het Casino van Koksijde. Hun eerste galabal beloofd een spetterend feestje te worden. Ze zorgen voor een ruim assortiment aan drank, een champagnebar, een hapje voor de hongerigen, een foto voor de gram, special effects,... Kortom, het wordt een feestje om U tegen te zeggen.  Meer info: https://www.facebook.com/events/267194957334508/?active_tab=about

Speelpleinwerking de Speelveugel zoekt monitoren

Voor onze speelpleinwerking zijn we op zoek naar toffe en enthousiaste monitoren voor de paas- en/ of zomervakantie. Ben je goed met kinderen, creatief en wil je graag een centje bijverdienen? Neem dan snel contact op met de jeugddienst!

Pagina's