Word jij ons nieuw talent?

Ben je thuis in de wereld van kinderen en jongeren? Bevind jij jezelf graag tussen het jong geweld? Ben je sterk in het stimuleren, coachen en motiveren van jongeren? Bovendien ook een echt organisatietalent en schrikt administratief werk je zeker niet af? Lees dan snel verder!

Koksijde. Jouw geluk. Onze passie.

Veelzijdig Koksijde staat voor actief genieten aan zee in een inspirerende omgeving, voor iedereen die er woont, werkt en vertoeft, met een kwaliteitsvolle en klantgerichte dienstverlening.

Zo luidt onze missie. We zoeken dan ook collega’s die onze 5 waarden (positiviteit, respect, open communicatie, collegialiteit en groei) delen en uitdragen. Koksijde zet in op talent en ambitie. Deze keer zijn we op zoek naar een jeugdmedewerker.

Help jij de Koksijdse jeugd GROOT worden?

Doel van de functie

Als jeugdmedewerker help je mee de doelstellingen en de acties in het jeugdbeleid te realiseren om een antwoord te bieden op de noden en wensen van de kinderen en jongeren.

Je informeert kinderen en jongeren op maat.

De jeugdmedewerker ondersteunt de Jeugddienst en het lokale jeugdwerk, zowel praktisch, organisatorisch als administratief.

Aanbod

Voltijds (38/38) ● contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur ● salarisschaal C1-C3 (min. bruto beginwedde: € 2.052,93 bruto per maand) ● extralegale voordelen ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● wervingsreserve voor 1 jaar

Je kan je tot en met maandag 1 maart 2021 kandidaat stellen.

Neem de infobrochure door voor meer informatie over de functiebeschrijving, selectieprocedure en arbeidsvoorwaarden.

Wil je solliciteren klik dan hier

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info? Neem dan contact op met dienst Personeel & HR: tel. 058 53 34 41 of via mail sollicitaties@koksijde.be